Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدها تن از مردم انگلیس روز شنبه در اعتراض به محدودیت های کرونایی اعمال شده توسط دولت بوریس جانسون، بدون آنکه ماسک به صورت داشته باشند و پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند، در خیابان‌های لندن دست به تظاهرات زدند.

به گزارش برنا، شرکت کنندگان در این حرکت اعتراضی که «اتحاد برای آزادی» نام‌گذاری شده بود با سر دادن شعارها و حمل پلاکاردهایی واکسیناسیون «زوری» کرونا و اجرای طرح گذرنامه واکسن را به باد انتقاد گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها شعارنوشته‌هایی را حمل می‌کردند که روی آن عبارت‌های مانند «آزادی قابل مذاکره نیست»، «دولت به شما دروغ می‌گوید» و «نه به واکسن کووید-۱۹» نوشته شده بود. «نه به گذرنامه بهداشتی»،  «نه به آپارتاید پزشکی» و «برای ازادی متحد هستیم» از دیگر شعارهای‌ بود که معترضان سر می‌دادند.

آن‌ها همچنین بر خلاف اصول بهداشتی فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت نکرده و ماسک هم بر صورت نداشتند. معترضان ابتدا در پارک معروف شهر موسوم به هایدپارک تجمع کرده و پس از عبور از خیابان‌های مرکزی به سمت دفتر نخست وزیری تظاهرات کردند.

دولت انگلیس در راستای اجرای طرح خروج از قرنطینه قصد دارد تا به طور بالقوه افرادی که واکسن کرونا دریافت کرده‌اند را از دیگران جدا کند. بر اساس این طرح تردد شهروندان به برخی مکان‌های پرجمعیت و یا سفرهای خارجی، از ژوئن آینده که عمده محدودیت‌های کرونایی برداشته خواهد شد مشروط به ارائه گذرنامه واکسن یا ارائه گواهی تست منفی کرونا خواهد بود.

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس گفته که وضعیت واکسیناسیون شهروندان یا تست منفی آن‌ها به کرونا به عنوان بخشی از طرح دولت برای رفع محدودیت‌های مسافرتی مد نظر قرار خواهد گرفت. این درحالیست که علاوه بر احزاب سیاسی مخالف دولت، هم حزبی‌های نخست وزیر نیز اجرای چنین طرحی را تبعیض آمیز و خواستار کنار گذاشتن آن هستند.

 گراهام بردلی رئیس فراکسیون حزب حاکم محافظه کار  می‌گوید که این گواهی باعث ایجاد تفرقه در جامعه و اقدامی تبعیض آمیز است. وی تصریح کرد که دولت به جای اعمال محدودیت‌های دائم باید در راستای بازگشت به زندگی عادی برنامه ریزی کند.

شامی چاکراباتی عضو ارشد حزب کارگر انگلیس نیز عنوان کرد که هرچند سفرهای به خارج لوکس به نظر می‌رسد اما برای دید و بازدیدهای خانوادگی افراد مهاجر یک حق اولیه به شمار می‌رود. وی صدور گذرنامه واکسن کرونا را رویکردی مستبدانه از سوی دولت خواند.

در انگلیس تاکنون ۳۳ میلیون و ۳۸۸ هزار و ۶۳۷ نفر یک دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و دولت امیدوار است تا اواخر تابستان تمام جمعیت این کشور واکسینه شوند

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعتراض انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۴۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی

به دنبال سرکوب اعتراض‌های حمایت از فلسطین در غرب به ویژه آمریکا، انگلیس، آلمان، ایتالیا و فرانسه که از بعد از عملیات ۷ اکتبر حماس آغاز شد، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که نارضایتی از دموکراسی در اروپا رو به افزایش است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه یورو نیوز با استناد به نتیجه یک مطالعه جهانی نوشت که نارضایتی از دموکراسی در برخی از بخش‌های اروپا درحال افزایش است چرا که حکومت‌ها نتوانستند انتظارات دموکراتیک شهروندان را برآورده کنند.

شاخص ادراک دموکراسی (DPI) که با جامعه آماری 63 هزار نفر از 53 کشور جهان، از جمله 15 کشور عضو اتحادیه اروپا بزرگترین ارزیاب دموکراسی در سطح جهانی محسوب می‌شود، تحقیقی بین ماه‌های فوریه و آوریل سال جاری انجام داد.

براساس این تحقیق، اگرچه اکثر شهروندان اتحادیه اروپا (57 درصد) وطنشان را دموکراتیک می‌دانند، اما در سه کشور فرانسه، یونان و مجارستان اکثریت اکنون بر این باورند که در دموکراسی زندگی نمی‌کنند.

گزارش شورای اروپایی از نابرابری‌های اجتماعی در آلمان

علاوه بر سرکوب اعتراض‌های حمایت از فلسطین که در کشورهای بزرگ اروپایی صورت گرفته و همچنین جنبش اخیر دانشجویی که با برخورد خشن نیروهای امنیتی کشورهای غربی روبرو است، اعتراض‌های خود اروپایی هم در مورد افزایش قیمت‌ها، درخواست برای افزایش دستمزد و جنبش اعتراضی کشاورزان بی نتیجه بوده است.

پس از خروج از بحران کرونا و همچنین شروع جنگ اوکراین که با پیامدهای اقتصادی بزرگی برای اروپا همراه بود، مساله افزایش قیمت‌ها و کفاف ندادن دستمزدها موجب اعتراض مردم بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله آلمان، انگلیس و فرانسه شد.

در عمده اعتراض‌ها و درخواست‌هایی که معترضان مطرح می‌کردند (مانند مخالفت با افزایش سن بازنشستگی در فرانسه یا افزایش دستمزدها در انگلیس یا اعتراض کشاورزان به رقابت نابرابر با محصولات اوکراینی) عمدتا به نتیجه نمی‌رسید و این می‌تواند از جمله عوامل دلسرد کننده افراد در مورد دموکراسی حاکم در اتحادیه اروپا باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی
  • آسترازنکا واکسن کرونای خود را از بازار جمع می‌کند
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • سرگردانی مسافران در فرودگاه‌های انگلیس در پی بروز اشکال فنی در رایانه‌ها
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • گفت و شنود/ عین حقیقته!
  • حضور پلیس، نتوانست به تظاهرات دانشجویان پایان دهد