Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تحلیلگر انگلیسی به وسواس مرضی رسانه‌های این کشور برای بزرگنمایی برخی تجمعات در ایران و غفلت از تظاهراتی که در همان نزدیکی و در فرانسه اروپایی با عنوان جلیقه‌زردها در جریان است، پرداخت. ۲۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۹ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، فعالان فضای مجازی در کشورهای غربی می‌گویند ایران هزاران مایل از انگلیس فاصله دارد اما تجمعات پراکنده در تهران توجه رسانه‌ها در انگلیس را بیشتر جلب می‌کند تا اعتراضات بزرگ در فرانسه که تنها به واسطه «کانال مانش» از انگلیس جدا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«نیل کلارک»، روزنامه‌نگار، نویسنده و وبلاگ‌نویس مستقر در انگلیس در یادداشتی در همین باره در راشاتودی نوشته است: «چند نفر از مردم انگلیس، یک بار به ایران سفر کرده‌اند؟ چند نفرشان در آنجا زندگی کرده‌اند یا منزل دومشان در این کشور است؟ گمانم این است که عده‌ای بسیار قلیل.»

او در ادامه خاطرنشان کرده که وضع در این خصوص درباره فرانسه، بسیار متفاوت است. او نوشت: «اما درباره فرانسه وضعیت متفاوت است. در سال 2018، در یک نظرسنجی مشخص شد فرانسه در صدر کشورهایی قرار دارد که مردم بریتانیا به آنجا سفر کرده‌اند. 76 درصد بریتانیایی‌ها حداقل یک بار در زندگی‌شان به فرانسه سفر کرده‌اند. آمار منتشر شده روی وب‌سایت دولت انگلیس نشان می‌دهد حدود 17 میلیون نفر هر سال به فرانسه سفر  می‌کنند.»

کلارک در ادامه به یک آزمون فرضی برای نشان دادن توجه مرضی رسانه‌های انگلیس به ایران به جای فرانسه روی آورده است. او نوشته است: «حال، فرض کنیم شما سردبیر یک رسانه انگلیسی هستید. احتمالاً تصورتان این خواهد بود که بینندگان تلویزیون انگلیس علاقه بیشتری به شنیدن اخبار تظاهرات‌های خیابانی در فرانسه خواهند داشت که کشوری است که آن را نسبت به ایران در هزاران مایل آن‌سو‌تر بهتر می‌شناسند.»

کلارک تصریح می‌کند: «با این حال، واقعیت این است که با آنکه تظاهرات‌های ضددولتی در ایران در صدر اخبار رسانه‌های انگلیس قرار داشت و بی‌بی‌سی همه روز یکشنبه آن را نخستین خبرش قرار داده بود، پوشش خبری تظاهرات‌ها در فرانسه و اعتصابات سراسری در این کشور اندک بود.»

کلارک به عادت دیرینه مردم فرانسه برای برگزاری تظاهرات اشاره کرده، اما نوشته حتی با این معیارها هم تظاهرات‌هایی که اخیراً در شهرهای سراسر فرانسه صورت گرفته‌اند «کاملاً غیرعادی» به شمار می‌روند. به نوشته این تحلیلگر، فرانسه از دسامبر 2018 تقریباً هر هفته صحنه تظاهرات معترضان موسوم به «جلیقه‌زردها» در خیابان‌ها بوده است. 

شنبه همین هفته معترضان در فرانسه به سوی پلیس سنگ پرتاب کرده و تلاش کردند داخل خیابان سنگر درست کنند. پلیس با پرتاب حجم عظیمی از گاز اشک‌آور و توسل به زور تلاش کرد معترضان را متفرق کند. اعتراضات و تحصن‌های سراسری به برنامه اصلاحات نظامی بازنشستگی توسط دولت «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه هم وارد سی و هشتمین روز خود شده است.

کلارک می‌نویسد: «با این حال هیچکدام از اینها که یکبار دیگر تکرار می‌کنم اندکی آن‌سوتر از کانال مانش اتفاق می‌افتند ارزش قرار گرفتن در صدر اخبار در یک رسانه انگلیسی نداشت. تظاهرات هزاران نفر در گلاسکو برای مطالبه استقلال اسکاتلند از انگلیس هم همین وضع را داشت. این تعجب‌آور نیست؟»

او اضافه می‌کند: «به جای آن، صبح یکشنبه چشممان را که باز می‌کنیم شاهد پوشش خبری گسترده تظاهرات‌های ضد دولتی (ببخشید ضد رژیم!)، هزاران مایل آن‌طرف‌تر در ایران هستیم. تشکیلات تحلیلگران هم همین نوع تمرکز لیزرمانند را روی ایران دارند. اعداد توئیت‌ها و بیانیه‌هایی که آنها آخر این هفته درباره تجمعات در تهران نوشته‌اند را با بی‌توجهی‌شان به جلیقه‌زردها و تظاهرات‌ها در فرانسه مقایسه کنید.»

به نوشته کلارک، فقط میزان پوشش اعتراضات نیست که جای شگفتی دارد، تعبیری که از این تظاهرات‌ها می‌شود هم به نوبه خود جالب توجه است. او می‌نویسد: «به تظاهرات‌ خیابانی "ضدرژیم" در ایران، همانند تظاهرات‌های ونزوئلا در 12 ماه گذشته یا تظاهرات‌های هنگ‌کنگ، نگاهی بسیار مطلوب وجود دارد. دونالد ترامپ از آنها حمایت می‌کند و جان بولتون به عنوان یک نئوکان جزم‌اندیش نمی‌تواند ذوق‌زدگی‌اش را از اینکه (به تصور وی) "تغییر رژیم کلید خورده" مخفی کند.»

این تحلیلگر انگلیسی خاطر نشان می‌کند: «اما جلیقه‌زردها از حمایت این گروه از نخبگان برخوردار نیستند. این تحلیلگران، در عوض تلاش می‌کنند حیثیت جلیقه‌زردها را لکه‌دار کنند. این گروه از تظاهرات‌کنندگان به "یهودستیزی" و وابستگی به گروه‌های راست یا چپ افراطی متهم شده‌اند.»

کلارک خاطرنشان کرده که جنبش جلیقه‌زردها در واقع حرکتی به شدت دموکراتیک و ریشه‌دار است که هیچ وابستگی به احزاب سیاسی یا فرقه‌های دیگر ندارد. او نوشته است: «به همین دلیل است که نخبگان قدرت تا این اندازه از این جنبش هراس دارند.»

انتهای پیام/

R36444/P/S8,89,95/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۱۵۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟

ام‌جی سایبرستر ازجمله خودرو‌هایی است که توانسته توجه فراوانی را در جهان به سمت خود جلب کند. این خودروی چینی-انگلیسی به‌تازگی در تهران و روی خودروبر دیده‌شده و احتمالاتی مبنی بر ورود این خودرو به کشور وجود دارد.

به گزارش خبرآنلاین، خودروساز MG سال ۱۹۲۴ در آکسفورد انگلستان تأسیس شد. در طول سال‌ها، این برند تغییر کرده و اکنون تحت مالکیت سایک‌موتور چین است. MG سایبرستر برای اولین بار در جشنواره سرعت گودوود در جولای ۲۰۲۳ حضور یافت.

زبان طراحی محصولات ام‌جی در سایبرستر دیده می‌شود. طراحی خودرو به صورت کلی مدرن به نظر می‌رسد، اما ادای احترام به رودستر‌های نمادین MG هم در آن دیده می‌شود.

چراغ‌های جلویی تلفیقی از خطوط تند و تیز و همچنین خطوط منحنی دارند. کاپوت خودرو کشیده و خمیده به سمت پایین طراحی‌شده و باعث شده تا دماغه خودرو باریک‌تر به نظر برسد. درب‌های قیچی‌شکل و بالارونده از جذابیت‌های این خودرو به‌حساب می‌آیند. گرافیک داخلی چراغ‌های جلویی زیبایی و جذابیت خاصی دارند.

چراغ پشتی از سبک L مانند و متصل بهره برده و درون آن‌ها یک فلش دیده می‌شود. نمای کناری طراحی خمیده و منحنی‌شکلی دارد. تیونینگ شاسی سایبرستر توسط گروه ایتالیایی DANISI انجام می‌شود که قبلاً با گروه فرمول یک فراری همکاری می‌کرد.

سایبرستر به‌عنوان میراث MG، عناصر طراحی کلاسیک خود را با نمای جانبی متمایز و فضای داخلی با صندلی‌های چرمی ناپا و پنل مرکزی فیبر کربنی ادامه می‌دهد. در بالای فرمان، نمایشگر کیلومترشمار را خواهید دید که از سه پنل LCD تشکیل‌شده است. سیستم اطلاعات-سرگرمی سایبرستر از تراشه کوالکام اسنپدراگون ۸۱۵۵ بهره می‌برد که در مقایسه با دیگر رقبا ضعیف‌تر است.

نسخه پایه سایبرستر به یک موتور الکتریکی روی محور عقب تجهیز شده است که ۳۱۴ اسب‌بخار قدرت دارد. بهترین نسخه چهارچرخ محرک بوده و خروجی آن به ۵۴۴ اسب‌بخار می‌رسد. حداکثر سرعت سایبرستر ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت است. دو باتری برای این خودرو اسپرت در نظر گرفته‌شده است؛ باتری ۶۴ کیلووات و باتری ۷۷ کیلووات که برد آن‌ها به ترتیب ۵۰۱ تا ۵۸۰ کیلومتر است.

شاید این برد کم به نظر برسد؛ اما ام‌جی برای کنترل وزن خودرو، باتری بزرگ‌تری را نمی‌توانست نصب کند. سایبرستر چهارچرخ محرک برابر ۱۹۸۵ کیلوگرم وزن دارد.

این خودروی زیبا و اسپرت در صورت ورود به بازار ایران، می‌تواند لقب زیباترین و خاص‌ترین خودروی وارداتی بازار ایران را یدک بکشد!

دیگر خبرها

  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • واکنش تند دو ستاره سپاهان به مجری پرسپولیس
  • حمله سایبری گسترده به وزارت دفاع انگلیس/ چین متهم ردیف اول!
  • روسیه سفرای انگلیس و فرانسه را احضار کرد
  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • (تصاویر) خودروی جذاب و اسپرت انگلیسی در راه ایران؟
  • فیلم| اسرائیل دست به دامان فرانسه شد
  • منابع عبری: حماس تاکید دارد پایان جنگ در توافق نوشته شود
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم